Boukjes Workshops!

woensdag 24 september 2008

Challenge #1 Double Dutch

Daar is ie dan...
De voorkant:aan het handvat kun je het labeltje eruittrekken.

De binnenkant:in het linkervakje kun je geld stoppen als cadeautje, het labeltje aan de rechterkant kan eruit, daar staat 'happy birthday' op gestempeld.

en de achterkant...

maandag 22 september 2008

Nog even wachten...

Door alle verjaardagen en feestjes hier, heb ik nog niks kunnen plaatsen. Ik ben wel bezig met een kaartje voor de uitdaging van Double Dutch , een nieuw uitdagingsblog! Ik ga mijn best doen om de kaart deze week af te krijgen en dan laat ik 'm hier wel even zien, natuurlijk!

Tot gauw!!

maandag 15 september 2008

Budgettip knoopjes

Laatst had ik zwarte knoopjes nodig, maar niet meer op voorraad. Meestal heb ik wel Actionknoopjes liggen, die ik wel eens met alcoholinkt geverfd heb. Nu heb ik het dus geprobeerd met zwarte Stazoninkt en ook dat gaat prima! Hieronder zie je een doosje Actionknopen en de bewerkte knopen met zwarte en bruine Stazoninkt:

woensdag 10 september 2008

Best wishes

Een poos geleden bij Lauwersoog een fotoserie van Evert kunnen maken, er zitten leuke foto's bij die vragen om een plekje in zijn scrapalbum!
Achtergrond is behangpapier, het blauwe ruitje is een oud vel van Doodlebug Design. Verder van alles erbij gezocht, van kant tot karton, 'k heb zelfs bruine veertjes gebruikt hier!


Voor de papieren bloem heb ik ooit een tutorial gevonden, maar ik kan 'm niet meer vinden! Je knipt van ongeveer 10 laagjes krant een cirkel, knipt die rondom in. Verfrommel alles flink,leg dan de laagjes weer op elkaar tot een bloem. Ik heb hier groene Glimmermist op gespoten. In het midden bind je het bijelkaar met een draadje...

vrijdag 5 september 2008

Enjoy life!

Deze kaart had ik gemaakt voor de herfstwedstrijd van Cards Only. Helaas, niet gewonnen, dus ik kan 'm nu wel laten zien.

'k Heb hiervoor een Magnoliastempel gebruikt en daar samen met de mand en herfstbladeren een tafereeltje van gemaakt.
detail/envelop.Zo kun je 'm niet versturen natuurlijk, maar vond het wel leuk om die erbij te doen...

woensdag 3 september 2008

Merry Christmas

Deze kaartjes had ik al eerder gemaakt, maar nog niet hier laten zien. Mijn inspiratie heb ik uit nr.1 van de Cards Only gehaald, nav. de kaartjes van Nina Janssen. De sfeer van het naturel met het groen en het bruin vond ik erg leuk! Mijn oude stempeltjes art stamps van M.Verhees (de blokjeskaart) en het engeltje van Printworks paste hier goed bij.Verder heb ik gebruik gemaakt van zelfgemaakte pins en het labeltje is geprint met de computer.




Bedankt voor het kijken!