Boukjes Workshops!

zaterdag 14 maart 2009

On A Roll

Voor Double Dutch #13 was de opdracht: versier een wc.rol!
Dit heb ik ervan gemaakt, een kaarsenhouder voor (nep)waxinelichtjes!


De buitenkant is beplakt met verschillende papiertjes, een kantje en een randje ribkarton. Boven is een rand met bloemetjes en geponste blaadjes gemaakt, de splitpennetjes heb ik door de wc-rol bevestigd. In de rol zit een dikke prop aluminiumfolie, zodat het waxinelichtje een bodem heeft.


Vanmorgen een foto gemaakt van de spulletjes die ik gekocht had. Alleen kwam ik er net achter dat ik de brads en een klein flesje met strassteentjes vergeten ben, die had ik al opgeruimd :)
Een paar papieren gehaald, Jacobi heeft niet zoveel keus. De beide stempelsetjes zijn van Eline Pellinkhof, vintage, ben ik erg blij mee! Zelf ook maar het stempeltje 'Life is sweet' gehaald, bruin geblokt lint en witte roosjes...



De randpons komt van Trekpleister, toch wel leuk! (De randponsen van Martha Stewart staan nog steeds op mijn verlanglijstje...zucht....) en nog een doosje met mini-boekje en spulletjes erbij.

Iedereen een goed weekend verder!

5 opmerkingen:

Moon Hulsman zei

Die randpons is echt geweldig hoor boukje daar kan martha toch zeker niet tegen op hi hi
Die stempels staan ook op mijn verlanglijstje
Die wcrol is VERBLUFFEND gewoon geweldig
liefs Moon

Anoniem zei

Je wc rolletje is echt geweldig leuk geworden!!!
Leuk idee misschien pik ik het ideetje nog eens van je, vind het wel leuk voor in de caravan op tafel met zo een nep waxine lampje.

Je spullen zijn echt om te smullen.....vooral de stempels en de pons *wowwww*.
Ga toch eens kijken of hier ee trekpleister in de buurt zit hihihi.

Groetjes Jacqueline

Unknown zei

Ohhh Boukje, door jou heb ik net de stempels van Eline besteld! Zag ze gisteravond op je blog staan, en vind ze helemaal super! ;-)

Sandra Korten zei

Hoi Boukje,
Wat een leuk rolletje is dit geworden! Heel schattig! Ik heb ook met die pons in mijn handen gestaan, maar had net de martha stewart besteld, dus maar niet meegenomen. Wel spijt van hoor. Trekpleister had wel een veel betere prijs! ;-)
gr Sandra :-)

Eveline zei

Leuk idee, zo´n waxine lichtje houder. Ziet er heel goed uit.
Eveline.