Boukjes Workshops!

vrijdag 24 april 2009

Moments like this

Nog een kaartje gemaakt in de serie Vera de Muis plaatjes. Voor deze heb ik de mooie sketch van Mariska gebruikt en zo meegedaan aan de challenge van april van Hobbyfarm. En het moest een lentekaartje worden.
Zo wil ik vanmiddag wel in de tuin zitten :) Het zonnetje schijnt hier lekker!


Het onderste vlak is bewerkt met een randpons en schuurpapier, zodat de randen wat lichter worden, het groene vlak is bewerkt met stempels en rub-ons en vastgestikt met de naaimachine. De randen zijn gedistresst. Het geheel is afgemaakt met bloemetjes, blaadjes, lint, een stukje tule, een pin en een veertje.De tekst op het labeltje is een rub-on.



Het weer is hier heerlijk zonnig! Kunnen we vanmiddag mooi buiten zitten als mijn ouders komen voor Evert zijn verjaardag! Iedereen een fijne dag toegewenst!

Kijk, mijn prijs die ik heb gewonnen bij Royalty Scrapbooking voor mijn layout 'How many roads' zat vanmorgen bij de post. Mooi hè, deze lijnen van Webster Page! Dubbelzijdig, dus heel veel mogelijkheden!


Sheila, heel erg bedankt voor deze mooie prijs!

7 opmerkingen:

Splashes of Pink and Mint zei

Wat een schattig kaartje!!! En Vera de Muis blijft ook een lieverdje hè! Yummie, je prijs ziet er prachtig uit, ben vooral nieuwsgierig naar het vel links, met die prachtige rozen!

Cynthia van der Wilk-Hoedeman zei

Oh wat een mooie prijs. Super gaaf papier. Daar ga jij zeker wat moois van maken. Heel veel plezier ermee.

groetjes,
Cynthia

Judith zei

Ik vind je Vera de Muiskaartjes helemaal het einde!!! En wat een leuke prijs heb je gewonnen!!

Groetjes judith

Anoniem zei

wat een onwijs lieve kaartjes boukje!! super!! ik ben niet zo,n kaarten maakster maar jij kan er wat van!!!groetjes raffa

Ilonka zei

Wat een lief kaartje, ik ben dol op vera de muis. Maar even wat anders, ik heb een cadeautje voor je, kijk maar even hier: http://ilonkasscrapblog.blogspot.com/2009/04/een-award.html

Groetjes Ilonka

marije zei

wat schattig! ik spaarde toen ik klein was alle bladzijden van marjolein bastin.
vlak bij ons in ede zit ook een marjolein bastin winkeltje, heel leuk ook!
en wat ben je weer een bofkont met al die mooie papiertjes!!

Mich zei

Heel erg mooi gemaakt, ik ben een fan van Marjolein Bastin. Superlief kaartje.