Boukjes Workshops!

donderdag 30 april 2009

Hoera!

Vandaag is mijn schoonvader jarig. Dit kaartje heb ik gemaakt met de spulletjes, die ik van Hinke had gekregen... Lekker fel en lekker oranje, omdat het vandaag Koninginnedag is :)
Strook papier is van Scenic Route en met de randpons bewerkt. De scallopcirkel is met de Silhouette gesneden en bewerkt met Distress Ink. De letters zijn gestanst van rubber met de Cuttlebug. De felgekleurde bloemetjes en takjes maken het af.



en nog twee kaartjes...
Deze zijn van een heel andere sfeer met pastelkleurtjes.



Gebruikte materialen:
Magnolia, Distress Ink, randpons, dessinpapier (blokje Action), kant, blaadjeslint, bloemetjes en takjes geponst, takje en blaadjes met de Silhouette, strassteentjes en naaimachine.

vrijdag 24 april 2009

Moments like this

Nog een kaartje gemaakt in de serie Vera de Muis plaatjes. Voor deze heb ik de mooie sketch van Mariska gebruikt en zo meegedaan aan de challenge van april van Hobbyfarm. En het moest een lentekaartje worden.
Zo wil ik vanmiddag wel in de tuin zitten :) Het zonnetje schijnt hier lekker!


Het onderste vlak is bewerkt met een randpons en schuurpapier, zodat de randen wat lichter worden, het groene vlak is bewerkt met stempels en rub-ons en vastgestikt met de naaimachine. De randen zijn gedistresst. Het geheel is afgemaakt met bloemetjes, blaadjes, lint, een stukje tule, een pin en een veertje.De tekst op het labeltje is een rub-on.



Het weer is hier heerlijk zonnig! Kunnen we vanmiddag mooi buiten zitten als mijn ouders komen voor Evert zijn verjaardag! Iedereen een fijne dag toegewenst!

Kijk, mijn prijs die ik heb gewonnen bij Royalty Scrapbooking voor mijn layout 'How many roads' zat vanmorgen bij de post. Mooi hè, deze lijnen van Webster Page! Dubbelzijdig, dus heel veel mogelijkheden!


Sheila, heel erg bedankt voor deze mooie prijs!

donderdag 23 april 2009

Vera de Muis kaartjes

Geïnspireerd door de Cards Only ben ik met mijn Vera de Muis plaatjes aan de gang gegaan:


Naaien, distressen,een stempel, een taartkleedje en natuurlijk mijn blaadjes en bloemetjes om het af te maken.


Hier meer de Cards Only aangehouden, swirls in de achtergrond gestempeld, genaaid en afgemaakt met embellishments.


Budgettip:
Gebruik ook eens de afhaalstrip van plaklint, vooral bij dit 'kantje' gaat dat prima!

woensdag 22 april 2009

Gewonnen!

Met de Lente/Springbox die ik laatst had gemaakt, had ik een RAK van Hinke gewonnen! Vandaag zat dit pakketje bij de post!


Hinke, bedankt voor dit zonnige lentepakketje!!

Ook met mijn layout 'How many roads', voor de wedstrijd van Royalty Scrapbooking, heb ik de prijs gewonnen, een papierpakket van Webster Page! Jippie!! Als je bij Royalty Scrapbooking kijkt onder nieuwe producten, heb je alvast een indruk!

Iedereen een fijne dag verder!

zaterdag 18 april 2009

Ma ma de liefste!

Voor de uitdaging van Scraps mocht je je laten inspireren door de volgende foto. Je mag van alles maken, maar geen bloempotje :)Ik heb de rij bloemen genomen en daar een rij madeliefjes van gemaakt. Door het bord en de vork op de foto kwam ik op moederdag, vandaar de titel van de kaart: ma-ma-de-liefste!


De madeliefjes zijn gemaakt van twee bloemenponsjes, met in het midden gele kraaltjes. Het papier is van Scenic Route, de bovenhelft is bewerkt met embossingmal. De letters zijn gestanst (toen nog met de Zip'emate).


Mijn dochter Dinette heeft sinds kort haar eigen blog! Zij heeft voor de Double Dutch ook een theezakje gemaakt, kijk maar eens op het blog van Dinette!

Leuk dat je weer langskwam,
iedereen een goed weekend toegewenst!

donderdag 16 april 2009

How many roads...

Van het forum Royalty Scrapbooking heb ik (op de valreep :) meegedaan aan een wedstrijd. Lift een layout van het designteam en gebruik een liedje in de titel.
Ik heb onderstaande layout van Jaqcueline gelift:


En dit heb ik ervan gemaakt:


Als liedje heb ik 'How many roads must a man walk down' gekozen, de tekst heb ik op sheet geprint en over de foto geplaatst.


Het vogeltje is met de Silhouette gesneden, op de detailfoto zie je dat ik er nog een lijntje omheen heb gedaan, deze zie je niet op de grote foto. Die had ik gisteravond nog gemaakt. De foto's die ik vanmorgen maakte, waren veel fletser van kleur, vandaar dat ik toch voor die van gisteravond heb gekozen :).

Gebruikte materialen:
Coördinated cardstock, Basic Grey:Porcelain, muziekpapier, stickertape bloemetjes en vlindertes van Xenos, crystal swirl, bloemetjes prima, blaadjespons,postzegel, labeltje, Silhouette voor vogeltje, computer voor tiny alfabet, randpons en distress ink.

'k Ga nog even genieten van het mooie weer, het is hier nog heerlijk zonnig!

zaterdag 11 april 2009

Wacht! (Prima, Build A Page sketch april)

Deze layout heb ik gemaakt met de sketch van Prima Build A Page april:



De achtergrond is van Prima Marketing Urban Cosmos. De cirkels zijn van Bo Bunny, Basic Grey en K&Company papier.Verder de pons van de takjes gebruikt, vinyl thickers, bloemen, blaadjes en fibers.

vrijdag 10 april 2009

Flowers, cadeauzakje voor bloemzaadjes.

Voor de Double Dutch #15 moest je, met onderstaande werkwijze, een (thee)zakje vouwen. Met dit mooie weer vond ik het leuk om het als cadeauzakje voor bloemzaadjes te gebruiken.



Werkwijze:
Snij een strook van 25 x 15 cm. Ril in de lengte op 4 en 11 cm, ril in de breedte op 11, 12.5 en 14 cm. Vouw de lange rillijnen, deze overlappen elkaar met 1 cm, dit is de plakrand. Plak de strook dicht en vouw in de breedte de middelste rillijn naar binnen en de buitenste rillijnen naar buiten. Het theezakje zit nu in elkaar. Ril de bovenste vier hoekjes schuin op 2 cm en vouw ze naar binnen. Vul het zakje met een paar zakjes thee of iets wat lekker ruikt, maak een gaatje in het midden en bevestig een eyelet. Werk het zakje af naar eigen inzicht.

Materialen:
Lichtgeel papier, na vouwen bewerkt met Distress Ink,restjes dessinpapier, 3D stempel bloem, labeltje Magnolia, pons takjes, rub-on en lintjes.


Goede Paasdagen toegewenst!

vrijdag 3 april 2009

Leuke post!

De deurhanger die ik laatst gemaakt had voor Scraps is uitgekozen voor de prijs! Vanmorgen kreeg ik het pakketje bij de post! Superleuk!



Dankjewel Monique!
Iedereen een heerlijk zonnige dag toegewenst!