Boukjes Workshops!

donderdag 29 oktober 2009

Cadeautasje en een award.

Voor de Double Dutch heb ik dit tasje gemaakt, zelf gemaakt door om een doosje heen te plakken met kraft inpakpapier. Dan haal je het doosje er weer uit en voilá. Het is een cadeautasje met daarin het kerstengeltje wat op de voorkant staat. Vorig jaar heb ik dit engeltje gemaakt en ik speelde al eerder met het idee om het in een tasje te doen om zo cadeau te kunnen geven...
Dus alles is '100% handmade', zowel het tasje als de inhoud!
Voor het engeltje moet je hier even kijken.




Gebruikte materialen:
Kraft inpakpapier IKEA, zelfgemaakte flowersoft, Glimmermist Turqoise Blue, pons takje MCGill, pons Starburst, borderpons Martha Stewart, stempel Impression Obsession, strassteentjes, touw en lint.





Van Lenet kreeg ik de volgende award:



met daarbij de opdracht om 10 dingen over jezelf te vertellen! Daar moest ik toch wel even over nadenken, maar hier komen ze dan toch :)
10 Dingen die je van mij mag weten:
*'k Ben al 19 jaar getrouwd met Jan Wytze, samen hebben we drie lieve kinderen, Evert, Dinette en Jurjen. Ik hoop dat we nog lang van elkaar mogen genieten!
*Haha, elke morgen eet ik een boterham met hagelslag, het liefst puur, mmmmm. Qua chocola vind ik melk lekkerder, maar op mijn boterham wil ik puur!
*Ik sta twee dagen voor de klas op een kleine basisschool in groep 1&2. Deze leeftijd kinderen heb ik altijd al erg leuk gevonden! Zo lekker spontaan en je kunt ze zo veel leren!
*'k Zit al jaren op teken - en schildercursus en neem me vaak voor er thuis ook eens wat meer mee te doen, maar.... het komt er nooit van. Toch vind ik het leuk om te schilderen en ben ik trots, als het goed gelukt is, dus...
blijf ik maar op cursus, haha :)
* Heel belangrijk voor mij is mijn geloof in God. 'k Ben blij met Gods leiding in mijn leven en bij Hem voel ik me veilig.
*Ik hou van de zomer, lekker in het zonnetje zitten boek of tijdschrift lezen....
*Qua kleur ben ik een lente type, heb ooit een kleur en stijladvies gehad, vond ik erg leuk! Warme kleuren passen goed bij mij.
*'k Vind pizza thuis lekkerder dan in de pizzaria!
*Ik ben aardig perfectionistisch, lever niet graag half werk... (Is niet altijd handig, moet nog wel eens leren, dat wat minder ook wel goed is :)
*Laatst kreeg ik een boekje voor school over allemaal gedragsaardigheden en ik herkende bij mezelf veel van 'hooggevoeligheid' Beetje 'high-sensitive' ben ik wel geloof ik, ben gevoelig voor geluiden (hoewel ik ook wel geluiden naar de achtergrond kan brengen), voor stemmingen van mensen, voor sfeer...

Pfff, heel verhaal zo nog!
En nu moet ik deze award nog doorgeven aan 9 andere mensen. Meestal laat ik het hierbij, maar ik ben ook wel weer nieuwsgierig naar wat de anderen te vertellen hebben.
Dus ik geef 'm door aan:
Alma
Jacqueline
Raffa
Elly
Renny
Peet
Moon
Frences
Judith

Iedereen een heel fijn weekend!

Alvast wat kerst...

De nieuwe Cards Only is uit en van mij staat er een laars, een wortel en een notitieblokje in voor Sinterklaas!! Er staan veel mooie dingen in!

Mijn kerstboomhangers, kaartjes en labels hebben het helaas niet gehaald, dus die mag ik nu ook wel laten zien :)
De kerstboomhangers met aan de ene kant een Magnolia...



en aan de andere kant een patchworkje...


Cadeaulabel voor aan een wijnfles,


of aan een cadeautje...


En nog een paar kaartjes...
Deze opent in het midden, het kerstbalgedeelte gaat mee open.


Haha en toen was het nog wel heel mooi weer :)



Leuk dat je weer langs kwam, tot de volgende keer!

maandag 26 oktober 2009

Winter Wonderland

Ik heb meegedaan aan de wedstrijd van Eline Pellinkhof. Je mag met een digitale stempel een kaart of iets anders maken en daarbij gebruik maken van Eline papier of stempels...


De stempel is ingekleurd met Derwent kleurpotloden en doezelaars.De streepjes op de sjaal heb ik met een Gelly Rolls pen gedaan. De rand van de muts en de handschoenen heb ik met flockpoeder bewerkt, lekker zacht!


Als je op de foto klikt, kun je het wat groter zien...

Mijn eerste werkdagje na de herfstvakantie zit er weer op.
Tot de volgende keer!

zaterdag 24 oktober 2009

Zoek de verschillen

Wat gaat de tijd snel!
Vorige week om deze tijd waren we bij Paper & Pictures, als laatste dag van ons uitje, de herfstvakantie is hier alweer voorbijgevlogen en zolang niet geblogd!
'k Heb natuurlijk niet stilgezeten, het was tenslotte vakantie, maar ik mag nog niet alles laten zien...
Wel deze kaartjes, die ik voor de winkel Ter Sted heb gemaakt, even weer een serie.
Zoek de verschillen, want helemaal hetzelfde is niet leuk :)




'k Heb de Magnolia's ingekleurd met Distress Ink, maar ook met Gelly Rolls, stardust. Dit geeft een mooi glinsterend effect, hoop dat je het een beetje kunt zien op de detailfoto! Als je op de foto klikt, zie je 'm wat groter...




Tijdens ons uitje heb ik van Lenet een award gekregen, dank je wel Lenet! Ik mag 10 dingen over mezelf vertellen, daar ga ik nog even over nadenken...

Leuk dat je weer langskwam, een fijn weekend verder en tot de volgende keer!

maandag 12 oktober 2009

Een kaartje voor Mirte

Gisteren een snel kaartje gemaakt voor Mirte, die vandaag jarig is:



De kip was nog een afdruk van mijn zelfgemaakte stempel,met nog een losse vleugel erop voor 3D effect. Verder spulletjes gebruikt die nog op tafel lagen. De 3 is bewerkt met roze embosspoeder, lekker knal kleurtje!

Morgen nog één werkdagje, dan heb ik al een beetje vakantie! 'k Ga samen met Jan Wytze lekker uitwaaien op het strand van Scheveningen, heerlijk!

woensdag 7 oktober 2009

Kerstkaart ster

Zo langzamerhand groeit mijn collectie kerstkaarten, ik kom nog wel eens klaar :) Deze sketch van Dutch Card Lovers leende zich natuurlijk prima voor een kerstkaart.


Omdat ik niet zo'n grote ster had, heb ik de sketch vergroot en uitgeprint en die ster gebruikt als malletje.De ster is bewerkt met glimmermist op een bladzijde uit een oud boek. De randen van de kaart zijn bewerkt met goudcreme, maar dat zie je niet zo goed op de foto...





Gebruikte materialen:
Papier Creamotion en My Mind's Eye, ribkarton, bladzijde boek, Glimmermist 'Walnut gold', lint en fibers, labeltje, pin, glitterbrad, goudcreme.


Hoeveel kerstkaartjes maken jullie zelf? Allemaal of een gedeelte?
Ik begin meestal al vroeg en zie wel hoeveel ik maak. Meestal haal ik ook wel een doosje kant en klaar, niet iedereen krijgt een zelfgemaakte kaart.
Hé, leuk dat je weer langskwam,
tot de volgende keer!

vrijdag 2 oktober 2009

Voor een keukenprinses

Ik heb met Moon een swapje gedaan, ik kreeg een pakketje met papier en spulletjes van haar en daar moest ik iets mee maken. De opdracht erbij was: maak iets waar een recept in kan.
Een leuke uitdaging, eerst zitten denken, ga ik een kaart maken, een boekje, iets anders.... Nou, ik heb er dus uiteindelijk een 'shaped' kaart/boekje van gemaakt!
Daardoor is ie ook geschikt voor de Double Dutch challenge 'Get in shape'.

De voorkant:


Een paar detailfoto's:




Blad 2:


Blad 3:

Met in het zakje een klein receptenboekje...


van een MonChou aardbei gebakje,


en in de tweede een aardbei yoghurt taart.




Zo wordt het wel een lange post!
Bedankt voor het kijken, tot de volgende keer!