Boukjes Workshops!

zondag 28 november 2010

En dan hier de bloem

Laatst had ik van de kartonnen boekjes van de Action een vlinderkaart gemaakt, nu heb ik de bloem of lieveheersbeestjevorm in zijn geheel gebruikt. De hele week had ik geen tijd, maar gisteren heb ik eindelijk weer even kunnen knutselen (dat is lang voor mij hoor:))


De Magnolia is ingekleurd met Distress Ink. Achter de cirkel zit een label die je eruit kunt halen. De geponste strook is op het patroon steeds ingeknipt, zodat je 'm rond de cirkel kunt vouwen.(aan de onderkant en bovenkant een klein knipje, zodat je ruimte krijgt om het rond te maken)



Leuk dat je weer langskwam, tot de volgende keer!

11 opmerkingen:

Jeanet van der Lee zei

Wat een gaaf stippenjurkje heb je haar gegeven zeg, ziet er heel leuk uit. groetjes, Jeanet

Judith zei

Ja, ik miste je al (-; maar het was het wachten waard. Je geponste rand is leuk geworden. Heb ik ook eens geprobeerd, dat was helaas geen succes. Maar misschien moet ik ook in de bovenrand een klein knipje zetten. Bedankt voor de tip, ga het uitproberen.
Groetjes, Judith

Gea zei

Hij is mooi!
En inderdaad, het stippenjurkje staat erg schattig!
groeten Gea

Dora zei

Ow wat heb je deze vorm weer super gemaakt zeg, een plaatje dit!

SCRAP TALK zei

Wauw! Supermooie kaart!
Fijne dag!
xxx
C.

Klaske zei

super gedaan Boukje! erg mooi!

Wiebine zei

nou zeg, ik dacht toch echt dat ik hier een berichtje neer had gezegd. Dan bij deze, een prachtig kaartje heb je weer gemaakt, weer een echte Boukje,
groetjes,
Wiebine

Inge zei

Mooie kaart en wat een schattig jurkje :) Een week niets maken...knap dat je het hebt vol gehouden hoor;) Soms is het hier ook erg druk en dan ga ik 'mijn ' momentjes echt missen!

Wendy zei

Wat een mooie kaart en wat leuk zo deze vorm

Groetjes Wendy

Bizzy @ home zei

Lief kaartje in leuke vorm.En een week niet gescrapt, zo!
Ik zou vandaag weer eens aan de scrap maar ik deed de kast open en de moed zonk me in de schoenen. Raar hè..maar ja, ik heb ook zoveel andere hobby's.
Groetjes,Renny

Moon Hulsman zei

oohhhhh Boukje .... zucht .. heb je mn adres nog ;)
Liefs Moon