Boukjes Workshops!

vrijdag 29 mei 2009

You & Me

Zomaar eens wat anders! Deze serie foto's had ik nog steeds liggen, 'k vond ze in zijn geheel niet mooi genoeg tot ik laatst de foto's geknipt had tot dit formaat. Hier wilde ik nog steeds een layout mee maken.
Gisteren vond ik mijn inspiratie in een blad van Memory Makers en ben ik aan de gang gegaan. Haha, ik denk dat je mijn inspiratie niet meer terug vindt, want het is wel heel anders geworden! Als ik maar een uitgangspunt heb, dan groeit er vanzelf iets.De basis is een craft cardstock, verder niet veel dessinpapier gebruikt! Deze keer wel veel gebruik gemaakt van de stempels en rub-ons.De zelfgemaakte pin heb ik als leuk detail erbij gedaan.

Gebruikte materialen:
Dessinpapier Scenic Route, Stamp&Store van Bo Bunny (Urban), Cuttlebug + alfabet, papierlint Xenos, rub-ons Creative Imagination, zelfgemaakte pin,zwart inktblokje, fineliner.

2 opmerkingen:

Wiebine zei

Een supermooi lootje Boukje, ik vrees dat ik deze in mijn 'jatmap' ga doen. Mag dat ? ook die pin vind ik zo leuk, en die cirkels in het papier met dat andere papier erachter. Ik raak niet uitgekeken.
groetjes,
Wiebine

Judith zei

Wat een gaaf lootje zeg!!! Lekker stoer. waar heb je die prachtige stempels toch vandaan?

Groetjes Judith