Boukjes Workshops!

woensdag 25 november 2009

The sweet life

Van hetzelfde papier heb ik nog een kaartje gemaakt. Ik kon vandaag pas een foto maken... Het plaatje komt van internet en heb ik op cardstock geprint, geeft zo'n leuk effect.


Grietje kwam zaterdag langs, dus ik heb weer vlinders kunnen stansen :)


Gebruikte materialen:
Papier Basic Grey, postzegeltje uit Graphic 45 vel,plaatje internet, Prima Marketing stempel, Double Do stans vlinder, 3D kerstbloem Eline Pellinkhof, blaadjes, roosje, takjespons MCGill, lint, tule, Silhouette voor scallopcirkel, strassteentjes.


Voor de digitale stempelwedstrijd van Eline was ik tweede geworden! Het was zo spannend, we gingen steeds gelijk op. Nu heb ik ook nog een prijs gekregen, lief hè?! Kijk de mooie 3D kerststempels! De bloem van het kaartje hierboven had ik op het forumweekend van Maaike geleend, nu kan ik zelf aan de gang. Super!Leuk dat je weer langskwam, tot de volgende keer!

9 opmerkingen:

Petra zei

Wat een schatig kaartje is dat geworden en wat een mooie prijs heb je gekregen van Eline. Daar kun je zoveel leuks mee met die stempels.

Liefs Petra

Manon zei

Wat ben je weer lekker bezig. En weer een super leuke kaart.Leuk zijn die kerststempels ik heb ze ook. Heel veel plezier ermee ennuh gefeliciteerd metje 2de plekkie he :)

Groetjes Manon

marije zei

die vlinderpons is idd heel erg mooi en nog gefeiciteerd met je 2e plek. wat een gave prijs. ik vind de stempels heel erg mooi van eline! en niet duur!
Ik heb je vogelhuisjes gezien. heel mooi hoor!

chantal zei

hoi boukje
schitterende kaart heb je weer gemaakt
en die stempels zijn erg leuk;)
heel veel plezier ermee ben benieuwd wat je er mee gaat maken:)
groetjes chantal

Wiebine zei

Prachtig kaartje Boukje, hoe heb je dat stempeltje gebruikt van de 'envelopstempel', heb je die op dessinpapier gestempeld ? geeft een erg leuk effect.
groetjes,
Wiebine

Bizzy @ home zei

Mooie kaartjes heb je gemaakt. En leuk dat je toch nog een prijsje kreeg, super!
Groetjes Renny

Margreet zei

Wat een supermooi kaartje met de vintage uitstraling. En gefeliciteerd met je prijsje, tweede is natuurlijk ook leuk!!

groetjes, Margreet

Unknown zei

Wat leuk dat je toch een prijs kreeg. Leuke stempeltjes zijn dat! Gefeliciteerd! En een prachtig kaartje heb je gemaakt, ik ben helemaal weg van dag papier.

Lenet zei

gefeliciteerd!! gave stemples heb je gewonnen!