Boukjes Workshops!

vrijdag 13 augustus 2010

Stoere meid

Scrappers Challenge Blog heeft ook nog een uitdaging om een layout te maken, een lift van een bestaande layout... (De link van waar de layout vandaan komt, werkt helaas niet, misschien kun je even bij Scrappers Challenge Blog kijken voor de lift)

Ik maak niet zo vaak layouts, maar het was redelijk opgeruimd op mijn bureau, dus ik kon erbij, zeg maar :) En ik vond deze indeling wel leuk, dus...
In ieder geval, dit is mijn versie ervan!
'k Ben begonnen met een wit cardstock en glimmermist in de kleuren Turquoise Blue, Olive Vine en Walnut Gold en de gele zelfgemaakt met minimister, shadow paint inkt indisch geel en wat perfect pearls.
Op de ondergrond Artemio Distressed Notes stempel gebruikt met Distress embossingpoeder van Tim Holtz, voelt net als zand. Ook het frame om de foto is gedistressed.


Voor de ponsrand van de LO heb ik zelfklevend tape gebruikt van de Xenos en verder heb ik de indeling van de lift aangehouden. Hoewel het totaal er heel anders uitziet, zie ik zelf nog wel de dingen die ik overgenomen heb van de lift LOLLeuk dat je weer kwam kijken, tot de volgende keer!

8 opmerkingen:

Charlotte zei

Ik vind het een prachtige layout geworden Boukje! Lekker stoer... :)

regina zei

hoi

supergave lo!!!

heel erg mooi gemaakt!!

gr regina

Helga zei

Schitterende LO, vooral de kleuren zijn super.

Gr.Helga

Jetty zei

prachtig

Adriana - DRIARTE zei

Ohhhh, Absolutely gorgeous!!!!!

Dora zei

Wat een super lo, mooie foto, en dat deze niet zo vol is vind ik werkelijk prachtig!

Sandra1968 zei

Wauw, een hele mooie LO.

Klaske zei

Vind m supergaaf! Vooral omdat ie zo intensief met verschillende techniekjes bewerkt is...