Boukjes Workshops!

woensdag 10 november 2010

Scrapbookforumweekend

Afgelopen weekend was het forumweekend van het Scrapbookforum! Vrijdagmiddag en zaterdag ben ik meegeweest, gezellig! Met 31 dames die dezelfde hobby hebben heerlijk zitten knutselen! En vooral veel rondkijken bij iedereen en kletsen natuurlijk.
'k Heb zowaar twee layouts kunnen maken!
Deze, dit was de lift die uitgekozen was op het forum. Iedereen die wil, mocht dan zaterdagmiddag hiermee aan de gang en na het eten werd, door een knoop te leggen bij de layout die je het mooiste vond, de winnaars bepaald. Ik won een derde prijs hiermee, leuk!


Onderstaande layout is van Daniëlle Flanders en was dus het voorbeeld van de lift. 'k Vond zelf het rechtergedeelte iets minder en heb het daarom weggelaten en er een A4 scrap van gemaakt. De achtergrond heb ik zelf gemaakt met een krantenstempel, deze heb ik ook gebruikt in de rondjes. De rondjes heb ik met een dekseltje van een prima flowerflesje gestempeld op fotopapier met Distress Ink, dit geeft een leuk effect. Uit een ander papiertje even een rondje geknipt en hierover met de tekststempel op het rondje gestempeld, zo kon ik de rand mooi wit houden...Zelf vond ik de layout van Mette heel mooi en had daar thuis al spullen voor bij elkaar gezocht. De layout heb ik op het weekend gemaakt.
Deze is van mij:en dit was het voorbeeld, lekker nagemaakt, leuk om te doen. 'k Vond het leuk om op deze manier de pasfoto's van Jurjen te verwerken...Op het weekend mocht ik ook de nieuwe AquaMarkers uitproberen, leuk, maar daarover later meer...
Leuk dat je kwam kijken, tot de volgende keer!

7 opmerkingen:

Wiebine zei

Knap zeg dat je nog twee layouts hebt kunnen maken in het weekend, ze zien er beide erg mooi uit, vooral de onderste vind ik een leuke schets..ook een leuke site waar je naar verwijst, bedankt voor de link.
groetjes,
Wiebine

Judith zei

Gezellig zo'n weekend met elkaar. Je LO's zijn dan ook heel leuk geworden, vooral de blauwe spreekt mij aan!
Wat vind je zoon ervan om 'gescrapt' te worden? (-;
Fijne avond en groetjes van Judith

Dora zei

Wat een mooie lay outs, en mooi lifts, ik kan dat helemaal niet!

Jetty zei

Prachtig Boukje en gefeliciteerd met je derde prijs.

Inge zei

Ik vind het knap hoor dat je in zo'n weekend nog 2 LO's maakt! Van harte met je 3e prijs. Ik vind je 2e LO eigenlijk wel een eerste prijs waard!Ben benieuwd naar je ervaringen met de aqua markers :)

Splashes of Pink and Mint zei

Allebei supergaaf!!! Vind die krantenstempel wel héél erg leuk zeg!
Fijn weekend!

Anoniem zei
Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.