Boukjes Workshops!

donderdag 9 december 2010

Decembergroetjes

'k Ben toch nog bezig geweest om een serie kerstkaarten te maken. Niet te ingewikkeld en redelijk snel om te maken, dus hier een serie van 4!
Eigenlijk ben ik met de onderste begonnen met Ikea papier, maar nu je de andere ernaast ziet, zie je toch wel verschil in kwaliteit papier hoor! De andere zijn uit een reststuk van Eline's Huis papier gemaakt, in de bloemetjes heb ik met gelly rolls pen een stipje gezet voor net iets meer effect. Het glimmen van de stipjes zie je helaas niet op de foto...


Dit lieve stempeltje kreeg ik van Sinterklaas, zo leuk! Ik heb 'm gestanst met een Nestabilitie en bewerkt met Distress Ink. De stipjes zijn gemaakt met Perlenpen ijswit, maar door het blauw van de achtergrond lijken de stipjes ook blauw, wel grappig. Ik had alleen nog maar een schuin stukje achtergrond, dus heb ik het opgevuld met een bloem en een kantje...


Het muisje is wel leuk voor een snel kaartje, zomaar ingekleurd en je kunt 'm toch leuk verwerken, hier landt ie op een kerstbloem...Haha, Jurjen vond deze het mooist, zelf vind ik de andere leuker. Smaken verschillen gelukkig! Bij deze had ik letters van Tim Holtz als mask erop geplakt en daarna het papier bewerkt met Distress Ink. Op zich leuk effect, maar ik vind 'm nog wat kaal. Misschien komt het ook doordat de kleur van papier toch niet zo warm is...Leuk dat je weer langskwam, tot de volgende keer!

8 opmerkingen:

Manon zei

ik vind ze allemaal hartstikke leuk! en een klein verschil maakt toch niet uit! ze zien er allemaal top uit!
Groetjees Manon

Gea zei

Ze zijn allemaal leuk!
Als je ze naast elkaar zet is er altijd een mooier dan de andere, maar degene die hem ontvangt ziet alleen die ene kaart en zal de kaart supermooi vinden!

CARDS BY JOL AND ART BY JOL zei

ziet er allemaal schitterend uit.

groetjes jolande

Natasja Vink zei

Wat een leuke kaartjes en ik vind het ikea papier zo gek nog niet

Dora zei

Wat een mooie kaarten leuk om ze in deze kleuren te doen!

Inge zei

Wat een heerlijke kaarten Boukje! Leuk dat je voor alle kaarten voor dezelfde kleurencombi hebt gekozen :) Het Ikea papier is idd minder van kwaliteit maar ook wel weer erg leuk vind ik zelf.

Aleida zei

Ik vind ze allemaal leuk, maar de bovenste het leukst.
groetjes,

Jetty zei

oh prachtig.