Boukjes Workshops!

maandag 6 juni 2011

Label in zwart en een kaartje

Op het SNN forum heb ik meegedaan aan een verrassingsuitdaging. Ik kreeg een envelop thuisgestuurd met wat spulletjes erin en moest daarvan een label maken, alleen gebruiken wat in de envelop zit en ik mocht 1 embellishment toevoegen, verder niks!
Het cardstock voor het label mocht je bewerken met stempels en distressinkt...
Mijn kleur die ik kreeg was zwart! Als je mij kent, weet je dat ik niks met zwart heb, dus voor mij een hele uitdaging!De roosjes, het lint, het gaas, de witte kwastjes, de stickertjes en het papiertje zaten in de envelop. Alleen het bloemetje in de hoek onder is toegevoegd.
Dan nog een poging gedaan om met deze vogeltjesstans, die ik voor moederdag kreeg, iets te maken. Ik blijf het moeilijk vinden, maar deze kleurtjes maakten de kaart wel lekker vrolijk!Leuk dat je kwam kijken, tot de volgende keer!

5 opmerkingen:

Inge zei

Je hebt jezelf 2 mooie uitdagingen gegeven! Leuk hoe je jouw stijl blojft herkennen, ondanks dat zwart niet jouw kleur is en je de stans lastig vindt om te gebruiken!

Maia zei

Ja zo'n stans vind ik ook lastig te verwerken hoor! Maar met die kleurtjes prachtig!
Zwart is ook goed gelukt hoor!Die vind ik ook heel apart geworden!
Als je het combineert met roze dan is het ook helemaal voor de meiden van deze tijd heb ik ontdekt..kijk maar eens op mijn blog.
Fijne week,
Groetjes Maia

Annemarie en Merit zei

ondanks dat het voor jou uitdagingen zijn ziet het er voor nij zo goed uit, dus neem ik aan dat de missie is geslaagd. Het zijn mooie meesterwekjes.

Annemieke zei

Vind de tag super geworden!! Ik heb ook niets met veel zwart.. Je kaart is ook super. Gave stans!!
Groetjes, Annemieke

Jetty zei

wat een mooi kaartje. prachtige stans.