Boukjes Workshops!

zaterdag 11 mei 2013

Kaartje met embos

Hebben jullie dat ook dat je soms wat techniekjes aan het proberen bent en er (per ongeluk) zomaar wat leuks uit komt? Zo kwam ik bij dit kaartje!


-Bewerk één zijde van je embosfolder hexagon illusion met Distress Ink Antique Linen, vouw een stuk cardstock Hagelwit ertussen en haal dit door je Cuttlebug. Mijn Distress Ink was echter niet zo nat en ik kreeg geen mooie afdruk... Later wilde ik de embosfolder swirls met vogeltjes proberen die ik met blending foam sponsje gedeeltelijk had ingesmeerd met Peacock Feathers. Dit deed ik over die andere embos en het effect was zo leuk!
-Pons onder en boven met een randpons en plak dit op een dubbele kaart met de vouw boven. Deze haalde ik uit een A4 van Natura bruin door een strook van 10cm. breed af te snijden en dubbel te vouwen.
-Maak boven een border met een strookje wit ribkarton, het label en de bloemen.


De bloemen zijn gemaakt van bloemenstansen (Marianne Design en Crealies), blauw gemaakt met Peacock Feathers, natgespoten en verfrommeld om een stokje. (kijk voor de werkwijze naar de tutorial die ik eerder daarvoor maakte hier) Prik een gaatje en haal de meeldraden erdoor.


Gebruikte materialen Papicolor:

Andere materialen:
-Embosfolder hexagon illusion,
-Embosfolder Cuttlebug swirls en vogeltjes,
-Distress Ink Antique Linen, Peacock Feathers,
-Stampin' up inkt Certain Celery,
-Bloem Marianne Design COL1316,
-Crealies bloem,
-Blaadje Magnolia,
-Memory Box Chloë stem,
-Randpons Martha Stewart,
-Label Marianne Design CR1212.

Leuk dat je kwam kijken, tot de volgende keer!

10 opmerkingen:

Oeneke zei

Prachtig Boukje, idd een heel leuk effect dat dubbel embossen. Dat smalle ribbel strookje doet het hier ook heel goed bij en de bloemen zijn prachtig

Scraptastische hobby zei

Wat ben je lekker creatief bezig, met heel verrassend resultaat!
Prachtig geheel geworden en je bloemen zijn top.
Groetjes van Gerie

trijntje zei

Dit is ook al zo'n mooie kaart. Ook al dacht je zelf het is mislukt, het resultaat is supermooi. Distress inkt is erg leuk om mee te werken. Je hebt mooi mallen/ponsen gebruikt. Groeten Trijntje

Annemarie zei

Erg mooi!

bolletjelucky.blogspot.com zei

Wat een mooi "ongelukje"hihi,heel leuk effect geeft die dubbele embossing en je bloemen zijn prachtig Boukje...lieve groetjes Miranda

Anoniem zei

Super leuk kaartje !!! Inderdaad soms kan iets 'mislukt' lijken, maar dan komt er toch nog een schitterend resultaat uit. Die hexagon-embossingmal is trouwens wel errug leuk !
Groetjes Berdien

Brendaxx zei

Een verrassend & mooi kaartje!t Is weer een plaatje Boukje!
Groetjes,Brenda

Kitty zei

Ik vind het per-ongeluk-expres een heel mooi kaartje hoor! ;)

Yolanda zei

Hoi Boukje, zo zie je maar "een geluk bij een ongeluk". Ik vind dat wel een heel leuk idee die 2 embossingfolders over elkaar heen. Zou ik zelf nooit opkomen. Ik vind het een heel mooi geheel geworden. Groetjes Yolanda B)

Creatieve handgemaakte kaarten zei

Hij is inderdaad erg leuk!

Groetjes Ida