Boukjes Workshops!

maandag 26 mei 2014

Wat vinden jullie?

Voor moederdag kreeg ik een pakketje met Tim Holtz stansen en embosfolders (aanbieding van Jacobi) Die moest ik even proberen natuurlijk en deze kaart kwam eruit. Gekliederd met Distress Ink en Maya Gold en 3Dverf van Viva... Alleen....


Ik weet nog niet zo goed wat ik ervan vind. 'k Had al belletjes toegevoegd, een dennetakje van Magnolia, Diamond Dust bij de lantaarnpaal, maar toch... Past dit een beetje bij mijn stijl of vind ik de stansen te groot/grof? Hmm, ik twijfel steeds... Wat vinden jullie?

Leuk dat je kwam kijken, tot de volgende keer!

8 opmerkingen:

Ellie Bakker zei

Hoi Boukje,
Je hebt leuk gestoeid met de spulletjes en het is ook best leuk geworden, maar om eerlijk te zijn vind ik het niet helemaal jou stijl. Ik vind het ook een beetje 'grof ' allemaal. Ik vind jou eigen stijl mooier.
Groetjes Ellie

Els zei

Inderdaad iets robuuster maar niet storend. Ik vind de kaart daarom wel mooi. Pracht embosfolder ook en die lantaarn is ook zo mooi.
Groetjes, Els

Sabine zei

Ik vind het een leuk kaartje, maar vind de achtergrond een beetje te grof. Misschien dus of het 1 of het ander. Liefs sabine

Wiebine zei

kan me voorstellen dat je erover denkt Boukje, jij bent meer van de Marianne stansen zeg maar, maar het is wel een mooie kaart geworden hoor, maar ik kan me de twijfel goed voorstellen.
groetjes,
Wiebine

Gea zei

Het is een heel mooie kaart geworden, ik denk dat het soms wel leuk/goed is om buiten je eigen comfortzone te werken. En zo te zien is dat prima gelukt!

Anoniem zei

Soms wil je gewoon eens wat anders en ik vind hem zeker niet verkeerd!!!
Creatieve groetjes, Gaby

Original handmade by Janneke zei

Hoi Boukje,
De layout is iets grover dan ik van jou gewend ben. Maar..... ik vind het absoluut niet minder mooi. Soms is het goed om is ff wat anders te doen!

Groetjes Janneke

Creaellenknutselsite zei

ik vind het een leuke kaart geworden, vind de stansen alleen wat grof, die van md design zijn wat fijner persoonlijk vind ik dat mooier.
groetjes ellen