Boukjes Workshops!

woensdag 28 september 2016

Durf te dromen

En de volgende bladzijden uit mijn Art Journal.

Best wel drukke bladzijde met een begin van decopatch papier en daarop voortgeborduurd. Toen ik met een fineliner allemaal woorden schreef die boven kwamen, viel dat niet op, te bescheiden en niet op de voorgrond willen zat zelfs in de bladzijde. Dus... mijn superdikke stift gepakt en gewoon gedaan!


Jan Wytze nam zomaar een cadeautje voor mij mee, zo lief! De stans van de palmboom gebruikte ik als begin van deze pagina. ' Als je op het water wilt lopen, moet je uit de boot stappen' is een boek wat ik momenteel aan het lezen ben.


Hier geoefend met het tekenen van gezichten op een ondergrond van papiertjes en verfcollage. Haha, kwam niet helemaal goed uit met de witte stippen in het gezicht, maar oefening baart kunst, toch?


Leuk dat je kwam kijken, tot de volgende keer!

4 opmerkingen:

Rosina zei

Erg leuke pagina's voor je Art Journal Boukje...prachtige achtergrondjes gecreƫrd...en het gezichtje op het laatste kaartje is toch best goed gelukt....ik zie de mankementjes niet hoor....KNAP gedaan!!!

groetjes Rosina

Wiebine zei

de pagina's zien er prachtig uit hoor, erg mooi gemaakt, mooie teksten heb je ook gebruikt en dat gezicht is erg goed gelukt hoor,
groetjes,
Wiebine

Maria V zei

Prachtig gedaan. Vooral de bovenste vind ik mooi. lekker opvallende tekst die voor iedereen van toepassing is.

Fiona van der Velde zei

Wow! heel mooi geworden Boukje! Ben benieuwd naar het vervolg!