Boukjes Workshops!

donderdag 9 maart 2017

Pronty Mixed Media stencils Circle

Hallo allemaal, ik gebruikte de Pronty stencils om te spelen met PanPastel, ik vind de grote cirkels zo leuk!Ik begon met Versamark, Pronty Mixid Media stencil en PanPastel in de volgende kleuren:
*Permanent Red 340.5
*Magenta 430.5
*Permanent Red Extra Dark 340.1
Tip: door je bloemvorm in het grote vel te laten, kun je de vorm krijgen zonder extra randje aan de buitenkant. Zo zijn je stencils op nog meer manieren te gebruiken!En ik begon op een correspondentie kaartje met nog een serie bollen als een border op de kaart.


Door de bollen af te dekken met de cirkels uit het stencil, kon ik de rode kleur mooi schoon houden toen ik de rest van de kaart bewerkte met:
*Bright Yellow Green Shade 680.3
*Phthalo Green 620.5
*Ultramarine Bluw 520.5


Dat zie je bij de bovenste kaart. Bij de onderste kaart had ik nog Bubbles erbij gedaan, hier zie je dat de kleuren meer mee mengen met de kleuren die je gebruikt. 


Ook zie je bij de onderste de strepen die ik maakte door met het Versamark kussen langs de randen te vegen, hierdoor krijg je nog wat meer dieptestrepen in je kaart. Ik stempelde in de achtergrond en bewerkte met de kleur die ik daar gebruikt had, Phthalo Green in het groene gedeelte, Ultramarine Blue in het bovenste gedeelte.


De kaarten zijn afgemaakt met een bloemetje of vlinder en de witte stipjes maakte ik met een Molotow Marker.


Ook mijn eerste probeersel kreeg stempels in de achtergrond en vegen van de Versamark. Uiteindelijk knipte ik er een strookje af en gebruikte dat voor nog een kaartje. Zo werd het een serie van 4 bij elkaar passende kaartjes!


Leuk dat je kwam kijken, tot de volgende keer!


2 opmerkingen:

Tinneshobbyworld zei

Wauw !!!! Prachtig !!!!

Rosina zei

Schitterend gemaakt weer Boukje...weer een hele gave techniek gebruikt..

groetjes Rosina