Boukjes Workshops!

zaterdag 1 september 2018

There is always room for ice cream

Op het forum doe ik mee met de Art Journal challenges met prompt opdrachtkaartjes, leuk om te doen! Deze zomerse pagina kwam tot stand door de opdrachten: werk met Distress Oxide op je Gelli plate en verwerk gekleurd embospoeder. Ik had alleen maar roze pearlescent embospoeder, dus daar moest alles bij passen.


Het werken met Distress Oxides op je Gelli plate ging heel goed, strepen getrokken met de inktkussens en een beetje bij elkaar gebrayerd en afdrukken gemaakt, het deed me aan ijsjes denken en zo kwam het ijsje van het Jumbokrantje op de pagina!

Bij Art Journalen vind ik het leuk om iets van wat je hebt meegemaakt te verwerken in je pagina. Hierboven was dat het ijsje eten... We waren uit eten geweest en dan vind ik het heerlijk om een ijsje als toetje te nemen, vandaar die quote!


Bij de pagina hierboven is delipaper verwerkt wat je bij Ikea krijgt als je Fish and chips gaat eten, de servetten die ik kocht bij Ikea zijn erin verwerkt en de ruiten van de nieuwe stans van Marianne Design (nordic star) Het laatste vogeltje wat nog op tafel lag, kreeg ook een plekje.

Hihi, het lijkt wel of we steeds uit eten gaan... dit was tijdens onze vakantie uitjes...:) Leuk dat je kwam kijken, tot de volgende keer!

4 opmerkingen:

Maria V zei

Beide kaarten zijn geweldig. Zo prachtige gedaan. Je blijft er maar naar kijken en steeds zie je weer iets nieuws. Mooie kleurtjes ook!

Els zei

Wat een leuke promptkaart met de gelli plate en de oxide ink is dit en zo heerlijk vrolijke kleurtjes.

Je art journaling vind ik helemaal super en ik vind deze ook erg leuk om er een lay-out van te maken. Erg mooi met de ruiten.
Groetjes, Els

Creaellenknutselsite zei

mooie kaartjes
groetjes ellen

Betha Horsmeier-Bouter zei

Super mooie kaarten! Groetjes Betha