Boukjes Workshops!

donderdag 29 oktober 2009

Cadeautasje en een award.

Voor de Double Dutch heb ik dit tasje gemaakt, zelf gemaakt door om een doosje heen te plakken met kraft inpakpapier. Dan haal je het doosje er weer uit en voilá. Het is een cadeautasje met daarin het kerstengeltje wat op de voorkant staat. Vorig jaar heb ik dit engeltje gemaakt en ik speelde al eerder met het idee om het in een tasje te doen om zo cadeau te kunnen geven...
Dus alles is '100% handmade', zowel het tasje als de inhoud!
Voor het engeltje moet je hier even kijken.
Gebruikte materialen:
Kraft inpakpapier IKEA, zelfgemaakte flowersoft, Glimmermist Turqoise Blue, pons takje MCGill, pons Starburst, borderpons Martha Stewart, stempel Impression Obsession, strassteentjes, touw en lint.

Van Lenet kreeg ik de volgende award:met daarbij de opdracht om 10 dingen over jezelf te vertellen! Daar moest ik toch wel even over nadenken, maar hier komen ze dan toch :)
10 Dingen die je van mij mag weten:
*'k Ben al 19 jaar getrouwd met Jan Wytze, samen hebben we drie lieve kinderen, Evert, Dinette en Jurjen. Ik hoop dat we nog lang van elkaar mogen genieten!
*Haha, elke morgen eet ik een boterham met hagelslag, het liefst puur, mmmmm. Qua chocola vind ik melk lekkerder, maar op mijn boterham wil ik puur!
*Ik sta twee dagen voor de klas op een kleine basisschool in groep 1&2. Deze leeftijd kinderen heb ik altijd al erg leuk gevonden! Zo lekker spontaan en je kunt ze zo veel leren!
*'k Zit al jaren op teken - en schildercursus en neem me vaak voor er thuis ook eens wat meer mee te doen, maar.... het komt er nooit van. Toch vind ik het leuk om te schilderen en ben ik trots, als het goed gelukt is, dus...
blijf ik maar op cursus, haha :)
* Heel belangrijk voor mij is mijn geloof in God. 'k Ben blij met Gods leiding in mijn leven en bij Hem voel ik me veilig.
*Ik hou van de zomer, lekker in het zonnetje zitten boek of tijdschrift lezen....
*Qua kleur ben ik een lente type, heb ooit een kleur en stijladvies gehad, vond ik erg leuk! Warme kleuren passen goed bij mij.
*'k Vind pizza thuis lekkerder dan in de pizzaria!
*Ik ben aardig perfectionistisch, lever niet graag half werk... (Is niet altijd handig, moet nog wel eens leren, dat wat minder ook wel goed is :)
*Laatst kreeg ik een boekje voor school over allemaal gedragsaardigheden en ik herkende bij mezelf veel van 'hooggevoeligheid' Beetje 'high-sensitive' ben ik wel geloof ik, ben gevoelig voor geluiden (hoewel ik ook wel geluiden naar de achtergrond kan brengen), voor stemmingen van mensen, voor sfeer...

Pfff, heel verhaal zo nog!
En nu moet ik deze award nog doorgeven aan 9 andere mensen. Meestal laat ik het hierbij, maar ik ben ook wel weer nieuwsgierig naar wat de anderen te vertellen hebben.
Dus ik geef 'm door aan:
Alma
Jacqueline
Raffa
Elly
Renny
Peet
Moon
Frences
Judith

Iedereen een heel fijn weekend!

15 opmerkingen:

chantal zei

hoi boukje
erg leuk tasje heb je weer gemaakt;)
en gefeliciteerd met je award;)
liefs chantal

Lenet zei

wat een geweldig engeltje!!!En heel leuk tasje erom.
Een ding moet je me toch wel even uit leggen...zelf gemaakte flowersoft??? Vertel!!

Anoniem zei

Wat geweldig wat je hebt gemaakt,heel erg mooi en nog mooier dat echt alles hand gemaakt is,dus dat is helemaal een super cado en gefeliciteerd met je Award,leuk om deze dingen over je te lezen,fijn weekend,groetjes Joke.

Dora zei

Wat een mooi project, ik ben even naar de engel bij de eerdere post gaan kijken wat enorm leuk!
Je HSP verhaal ken ik helemaal, ik weet het nu een paar maanden en er vallen heel veel stukjes op hun plaats, het weten maakt het makkelijker. Dit projectje ga ik wel even onthouden vind het heel erg leuk!

Willy's creations zei

Ziet er prachtig uit.

Hobbygroetjes,Willy

Peet zei

Wat een prachtig tasje, Boukje!!!
Thanks voor de award!

Bizzy @ home zei

Ontzetend lief tasje heb je gemaakt! Bedankt voor de award.

Alexandra zei

Wat een superleuk project. Dat engeltje is ook zo leuk. En bedankt voor de uitleg hoe je het tasje heb gemaakt. Ga het ook eens proberen.

Splashes of Pink and Mint zei

Allereerst bedankt voor je award! In m'n volgende post zal ik er aandacht aanschenken. Inderdaad, ik vind het ook erg leuk om wat dingen over anderen te weten te komen, zoals ik nu ook jouw lijstje met plezier gelezen heb.
Je doosje is echt supergoed gelukt! Ik heb even terug gelezen naar je post over het engeltje, die is ook gááf zeg!!! Waanzinnig leuk gedaan!
Groetjes Elly

Ingrid zei

Wat een leuk tasje en de engel is ook mooi. Je creaties in Cards Only zijn ook weer top!

Unknown zei

Mooi tasje en vind de engel super lief!
xx Monica

Heike's Creativeplace zei

Wow, this is so wonderful and cute. Lovely Details and colors. Thank you for joining us over the Double Dutch Challenge!

Hugs
Heike

marije zei

prachtig gemaakt!!als ik zulke mooie dingen zie dan durf ik het van mij niet meer te tonen!

Anoniem zei

Ja, waarschijnlijk dus het is

Anoniem zei

yo... strange style.