Boukjes Workshops!

woensdag 9 december 2009

En nog een paar kaartjes...

Voor de volgende twee kaartjes dag 6 gevolgd van Tim Holz.
Nah jaa, dat wil zeggen: redelijk hetzelfde begonnen door een stuk tekst op het label te plakken, met tape er weer stukken af te halen, distressen met inkt, een swirl erop stempelen en op grungeboard iets te stempelen en te embossen, maar dan houdt het op LOL...


Budgettip:Deze is afgemaakt met een stuk gipsband, zwartgemaakt met Stazoninkt. Kun je het gaas in kleuren maken, die je zelf mooi vindt en het is veel goedkoper dan het Magic Mash!
Nog een budgettip: De ster is gemaakt met magisch sneeuwpoeder van de Action, zulk grappig spul! Hier heb ik het gebruikt door houtlijm op papier te doen en daarover strooi je magisch sneeuwpoeder en gelijk spuit je er Glimmermist overheen. De sneeuw gaat dan iets zwellen, wat een leuk effect geeft. De ster heb ik uit dat papier geknipt toen het droog was. Je kunt er ook 'flowersoft' van maken, dan meng je de sneeuwpoeder met gekleurde inkt, bv. van shadowpaint, tot je een mooie kleur hebt, dit roer je door elkaar en laat het helemaal drogen. (Dit duurt wel even voor het helemaal droog is) Je krijgt dan een soort rendiermos- structuur, erg leuk om te gebruiken! 'k Zal binnenkort er een kaartje van plaatsen...Het tweede kaartje heb ik door de Cuttlebug gehaald en de stipjes opgeschuurd, zodat het wit er weer doorheen komt. De hartjespin is gemaakt met Fimoklei!

Leuk dat je weer kwam kijken. 'k Ben momenteel erg in de Christmas tags bezig, maar binnenkort komen er ook weer andere dingen hoor!

5 opmerkingen:

Inge zei

Geeft niks hoor dat je helemaal in de tags zit! Is juist leuk om te zien hoe je er een heel eigen draai aan geeft:) Groetjes, Inge

Manon zei

wow wat een gave tags. Super toch dat je inspiratie daarin hebt. Ik vind ze geweldig :)

Marcita zei

Mooi hoor Boukje!!!!!

Dora zei

Ik leer juist erg veel van die tags van je, dat band...je hebt helemaal gelijk, het kan ook met gewoon verband, ow zal vaders nu weer blij zijn;) Mooie tags weer, en ga maar lekker door hoor!

jacqueline zei

Het ziet er zoals gewoonlijk weer helemaal gaaf uit!!!
En die tips die je geeft zijn ook weer geweldig......dank je wel!

Groetjes Jacqueline