Boukjes Workshops!

vrijdag 11 december 2009

Guestdesigner Hobbyfarm.

Voor de Hobbyfarm had ik laatst de kaartenchallenge gewonnen en ik mocht voor de maand december guestdesigner zijn. Hiervoor heb ik de volgende kaart gemaakt.
De challenge van december is met onderstaande sketch. Er is ook één voor layouts, kijk maar eens op hun site. (klikken op het linkje hierboven)


De sketch is van Mariska Hofman, een erg leuke sketch, waar je heel goed je eigen ding van kunt maken!Het bloemetje is zelfgemaakt door een aantal (retro)geponste bloemetjes opelkaar te bevestigen, nat spuiten met minimister en even goed verfrommelen. Dan modeleer je de bloem weer terug en laat dit goed drogen.
Tussen de bloem en de blaadjes heb ik 'zelfgemaakte flowersoft' geplakt. (op de foto klikken = groter) Dit heb ik gemaakt van 'Magisch sneeuwpoeder' van de Action, mengen met, in dit geval, mosgroene inkt(bv. shadowpaint). Goed laten drogen, dan wordt het een beetje rendiermosachtig spul, geeft een leuk effect! Je kunt het natuurlijk maken in de kleuren die jij leuk vindt!

Leuk dat je weer kwam kijken! Tot de volgende keer!

7 opmerkingen:

chantal zei

hoi boukje
schitterende kaart heb je gemaakt
heel erg leuk gedaan
groetjes chantal

Dora zei

Gefeliciteerd met je GD schap en je hebt een prachtige kaart gemaakt!

Jetty zei

Leuk gastdesigner. Gefeliciteerd. En ja je werk is weer prachtig!

Anoniem zei

Ow wat heb je dat leuk gedaan zeg,de mand met bloemen,geweldig Boukje,superlief kaartje,fijn weekend,groetjes Joke en gefeliciteerd.

Nicky zei

als GD heb je een prachtig werkje afgeleverd!!!

Nicky zei

als GD heb je een prachtig werkje afgeleverd!!!

Manon zei

prachtig kaartje. En leuk zo met die bloem ook.