Boukjes Workshops!

donderdag 24 februari 2011

Serie kaartjes Basic Grey Curio

Heerlijk vakantie, mijn zus logeert hier en dan hebben we lekker tijd te knutselen. Al drie kaartjes voor Creabest gemaakt!

Het papier van Basic Grey heeft mooie warme kleuren en heeft niet veel nodig om een kaartje te maken. Het meisje is ingekleurd met AquaMarkers, gestanst met een Nestabilitie en met de stans er nog op, bewerkt met Distress Ink mustard seed, broken china en pine needles. Een paar bloemetjes geponst van hetzelfde papier van de stempelafdruk, gaatjes geprikt met een pergamano prikpen, gekleurd met een cats eye stempelinkt en opgebold met een knikker op een prikmatje.

Hier kun je nog zien hoe de strik bewerkt is met Stickles voor wat glim...


Nog een kaart met restjes uit de Curio serie. 'k Heb geprobeerd om de bloemen hetzelfde te maken als de bloemen uit het achtergrondvelletje door bloemen te stansen (Crealies) en op te bollen met een knikker. De meeldraden staan hier leuk bij.


Dit achtergrondvelletje is al bijna een kaart op zich! 'k Heb allen een paar bloemetjes toegevoegd die ik gemaakt had van een bloemenpons en koffiefilters, een paar takjes, een hartje, knoopje en een kantje..
De kleine alfabetstickertjes komen van Creabest.

Leuk dat je kwam kijken, tot de volgende keer!

5 opmerkingen:

jans zei

schitterende kaartjes grt jans

Nicole zei

Prachtige kaartjes met erg mooi papier! De bloemen van koffiefilters vind ik ook erg leuk! Ga ik onthouden! Groetjes Nicole

Saskia zei

Prachtige kaarten!!

Inge zei

Drie heel leuke kaarten! Ik heb eigenlijk nog niks met het papier gedaan, ik vraag me af waarom niet als ik het nu bij jou zo zie ;) De bloemen op je tweede kaart zijn mooi!

Dora zei

Ow erg mooi, heel verschillend maar allemaal top!