Boukjes Workshops!

woensdag 21 september 2011

Merry Christmas en... Don en Daisy

'k Moest het papier van de Action kerstblokjes even proberen, mooi stevig karton en glitters in het papier verwerkt, er zitten mooie vellen tussen!


Omdat er glitters in het papier zitten, heb ik dit in de jurk van de Magnolia terug laten komen en ook de rand van het muziekpapier hiermee bewerkt. (stickles stardust)


De bloem lag nog op tafel, laatst gestanst van tissuepapier uit een schoenendoos en bewerkt met Glimmer Glam Mermaid. De achtergrondstempel is van Tim Holtz en ook daar is het randje met Glimmer Glam bewerkt. Het turquoise papier is nog bestempeld met de kerststempels van Viva Decor. De basiskaart is langs de randen met een spikkeltjesstempel bewerkt in antique linen, bijna niet te zien, maar geeft wel leuk effect.


Het label kan er uit en daar staat de tekst 'Merry Christmas' op.


En dan heb ik nog een leuk nieuwtje! Voor het blog van Don & Daisy ben ik gevraagd om in het DT te komen om voorbeelkaarten te maken voor op het blog. Leuk! Heel veel DTleden zitten ook in het DT van Marianne Design en daar mag ik bij staan, ik voel me zeer vereerd :)


Over 2 weken gaat het blog van Don en Daisy van start. Daisy met haar vriendje Don
zijn ontworpen door Hetty Meeuwsen voor Marianne Design.
Er verschijnen begin oktober 14 stempels en 2 3D vellen. Hier kan je ze alvast bewonderen. De dames van het Design team zullen kaarten/creaties maken die op maandag/woensdag en vrijdag geplaatst worden.
Om het alvast te vieren geven Don en Daisy een candy weg.
Ga gauw naar hun blog en meld je aan als volgers en laat een reactie achter.

Dit ziet er alvast gezellig uit, vind je ook niet?


11 opmerkingen:

chrilvian zei

leuk gemaakt
mooi effect dat jurkje

Miranda Slagboom-de Groot zei

wat een leuk kaartje
groetjes miranda

't Glimmenhofje zei

Wat heb je weer een prachtige kaart gemaakt en volgens mij is het ook heel veel werk. Ik heb me er nog nooit aan gewaagd hoewel ik vroeger wel graag drie D kaarten maakte, maar dat is volgens mij ondertussen erg achterhaalt. Het lijkt me leuk dit ook eens te gaan proberen en dan kom ik zeker weer ff bij jouw blog neuzen om te zien hoe ik te werk zou moeten gaan. En ook nog gefeliciteerd met je deelname aan DT. Wees maar trots op wat je bereikt hebt, want dat heb je helmaal zelf gedaan! Succes en ga zo door hoor!!

jans zei

heel mooi en het papier van de action is inderdaad heel mooi heb ze ook meegenomen grt jans

Joanna zei

Heel mooi kaartje en gefeliciteerd met dat je in het het dt team bent gekomen!

Gea zei

mooie kaart!
Gefeliciteerd met je DT-schap
Groetjes Gea

Oeneke zei

Heel mooi kaartje. en gefeliciteerd en veel succes als DT lid bij Don & Daisy

Maia zei

Prachtig deze kerstkaart!
Dat papier is zeker prachtig en stevig ik heb het ook al ingeslagen maar jij maakt er dan meteen weer een super kaartje mee zo snel ben ik niet hoor!
Mooi kleur glimmer glam en de stans van Tim heb je ook al zo mooi gebruikt! Een kaart om van te genieten! Proficiat met je DT schap daar zul je het druk mee krijgen maar ze hebben er weer een super scrapster bij!
Fijne avond,
Groetjes Maia

Hanny zei

Hè Boukje wat leuk dat we in hetzelfde DT zitten.
Zie ik je vrijdag of zaterdag nog Bij de open dagen van de Duif.

Groetjes Hanny.

Frences zei

Mooi kaartje hoor en wat leuk he dat we samen in het DT van Don & Daisy zitten. Zag je naam al staan bij de dames die gevraagd werden. LEuk!!! Samen DT lid bij het forum en nu ook hier, gezellig!!

Groetjes Frences

chantal en sygrid zei

schitterende kaart boukje
erg mooi gemaakt
gefeliciterd met je nieuwe dt schap
liefs chantal & sygrid