Boukjes Workshops!

maandag 8 oktober 2012

Workshop PanPastel met Donna Downey winnen?

Had je deze candy al gezien?

Workshop PanPastels met Donna Downey!

Donna Downey is een zeer bekende Mixed Media Artist. Ze werkt al een hele tijd met PanPastels en word hierdoor ook wel gezien als de Expert.


Donna geeft workshops en demonstraties over de hele wereld, en komt naar Creabest, Scrapbooking en Stempelen in Ommen om de workshops in Nederland te komen  geven.

Op 25 en 26 januari 2013 

geeft Donna Downey workshops bij 
Donna ken je misschien ook als ontwerper van albums, maskers,  bloemen en meer van Prima Marketing,  één van de meest trendsettende creatieve fabrikanten van dit moment.
Donna heeft meerdere boeken geschreven,  gewerkt voor het Simple Scrapbooks magazine,  en is nu één van de drijvende krachten achter het werken met PanPastel 
  "en de ongelofelijk mooie dingen die je er mee kan maken".
 
Namens Colourstock, de importeur van PanPastel en 
Creabest mogen we op dit blog een deelname met materialenpakket verloten voor de 
 PanPastel 'From The Heart' workshop die 
Donna op zaterdag 26 januari zal geven. 


 Tijdens deze workshop maak je een mooi canvas met PanPastels.  Donna geeft je tips en vertelt je alles over de manier waarop zij werkt met de PanPastels  en hoe zij dit krijt gebruikt bij Mixed Media werk.  Bij de workshop ontvang je ook een materialenpakket, waardoor je als je deze geweldige workshop wint, zelf alleen een schort mee hoeft te nemen. 
 
Wat moet je doen om in aanmerking komen om deze geweldige workshop inclusief materialen pakket ter waarde van  € 139,-- te winnen, kun je lezen op het PanPastel blog!

Geen opmerkingen: