Boukjes Workshops!

zaterdag 1 december 2012

Voorkant van mijn Art Journal

Eindelijk de voorkant van mijn Art Journal gemaakt! 
Weet je deze kaartjes nog die ik met de open dag bij Creabest maakte? Ik had bedacht dat ik de voorkant van mijn album met die bloemen wilde maken, op dezelfde manier als de kaartjes. Toen de post de stempels bracht,  kon ik aan de slag met het mooie Prima Marketing Mixed Media Album!

'k Heb de bloemen met bruine Stazon gestempeld op het canvas. (Eerst geprobeerd met Versamark, maar de lijnen waren dan bijna niet meer te zien, dus eroverheen gestempeld met Stazon) De afbeelding heb ik ingekleurd met Pan Pastel Permanent Red, Magenta, Bright Yellow Green en Phthalo Blue en een soft tool. Daarna de omgeving bewerkt met Permanent Green Tint en Turqoise en een sponsje. De witte tekst is de resist die al in het album zit. Met gum heb ik wat lichtplekjes aangegeven op de bloemen.
Daarna heb ik met een blauwe, een gele en een paarse Gelato wat strepen langs de rand aangezet en uitgeveegd met een natte vinger, zodat de kleuren in de achtergrond mengen. Met een achtergrondstempel van Tim Holtz stempelde ik het gaas en met mijn chickenwire template en modeling paste bracht ik het witte gaas aan. De tekst stempelde ik met de Dylusions stempel en heb ik iets donkerder gemaakt met een pastel potlood en water. Nog een paar chitchat woordjes erbij en ik vond nog de metalen hoekjes in mijn voorraad. Helemaal plat is altijd moeilijk voor mij, vandaar dat ik aan de metalen ring nog een gehaakte bloem met belletjes heb geknoopt. :)

Gebruikte materialen van Creabest:
*Permanent Red,
*Magenta,
*Bright Yellow Green,
*Phthalo Blue,
*Permanent Green Tint,
*Turqoise,
-Tim Holtz Mixed Media stempel CMS125,
-TCW Template Mini chickenwire reversed,
-Tim Holtz Idea-ology Chitchat Seasonal.

Leuk dat je kwam kijken, tot de volgende keer!


7 opmerkingen:

wilmi zei

Heel mooi Boukje! Prachtige kleurencombinatie ook, die bloemen met dat blauw. Leuk dat je het helemaal beschrijft, werkt inspirerend!

Anoniem zei

Ooh dat ziet er schitterend uit !!!
Groetjes Berdien

crealinedance zei

Hallo dat is een mooie voorkant.gr.Nel

Jetty zei

wat ontzettend gaaf Boukje

Erica ♥ zei

Dat heb je prachtig gemaakt, ziet
er toppie uit !

Gezellig weekend, grtjs Erica ☼

Vera zei

Ziet er mooi uit zeg!
lijkt me wel heel veel werk, of valt het mee? Maar het resultaat mag er wel zijn!

Groetjes

Vera

Cora Hoekstra zei

Ik ben nog steeds niet van de art journal, maar dit vind ik schitterend