Boukjes Workshops!

vrijdag 25 januari 2013

Faith will bring you joy forever

Toen ik in de winkel het vel papier met swirls van  Fancy Pants zag, vond ik het zo leuk bij de stempel van Hero Arts passen, daar wilde ik iets mee doen. 

Ik ben begonnen met de stempel, ingesmeerd met Distress Stain Picked Fence op een stukje kraft, dat werd minder wit dan ik dacht... Toen maar Dylusions spray Vibrant Turqoise op mijn kraftsheet gespoten en het papier er door gehaald. Distress Ink Picket Fence werkt resist, dus je ziet de witte swirls er nog doorheen. Gedroogd met een heattool, een beetje Distress Ink Walnut Stain erbij op je sheet, dit langs de randen deppen op je papier. 'k Heb nog wat spetters Dylusions erop laten druppen, door je flesje open te draaien en met de spuitmond/slangetje druppen te laten vallen op je papier. Met een mini Harlequin masker heb ik de ruitjes aangebracht met Distress Ink en sponsje.
'Faith' is met zwarte Stazon gestempeld op sheet en uitgeknipt, erachter zit een stukje dessinpapier, eveneens van Fancy Pants. Samen met het bewerkte papier, de bloemetjes en stukjes tape plakte ik het op een bruine envelop (dichtgeplakt en aan de zijkant open gemaakt door een rand te ponsen) De tape is doormidden gescheurd, een smaller randje vond ik hier mooier.


Het label is uit het dessinpapier met de swirls gestanst en bewerkt met Distress Ink Tumbled Glass, Pine Needles en Walnut Stain. Voordat ik dat deed, had ik eerst om de klok met Glossy Accent de stipjes aangebracht, zodat die resist zijn voor de inkt, het blijft wit.Na het bewerken ook hier een paar druppels Dylusions spray laten vallen en met het masker ruitjes aangebracht. Langs de rand een randje getekend met mijn zwarte Identipen en mijn Sharpie White, mooi dekkend! Aan het touw met een mini paperclipje van Tim Holtz een klein labeltje opgehangen met woordje 'joy' en daar wat veertjes ingestoken. De klok is uit een achtergrondstempel van Hero Arts gehaald en met het hart en chitchat woordje opgeplakt.


Hieronder de meeste materialen die ik gebruikte op de foto:


Gebruikte materialen van Creabest:
-Papier Fancy Pants Barn Door,
-Papier Fancy Pants Lydia,
-Tim Holtz Idea-ology Chitchat Seasonal,
-Prima Marketing Innoscence Flowers,
-Dylusions Ink spray Vibrant Turqoise,
-Identipen zwart,
*Tumbled Glass,
*Pine Needles,
*Walnut Stain,
-Stans Tim Holtz Tags and labels,
-Tim Holtz Idea-ology Mini Paperclips


 Leuk dat je kwam kijken, tot de volgende keer!

4 opmerkingen:

M@risk@ zei

Iedere keer weer verrast wat voor mooie creaties je maakt. Ook je kleuren en details zijn prachtig.

Anoniem zei

Wat een super tag heb je gemaakt !!! Erg leuk dat vlopje erbij.
Groetjes Berdien

Jetty zei

Wat mooi Boukje. Prachtige kleuren.

juliette zei

Hoi Boukje!

Wow... alleen al op de eerste pagina zie ik zulke mooie creaties! Super mooi.

Misschien kan jij mij helpen; ik wil mijn baby-kaartjes zelf ontwerpen en heb wel een idee maar kan het nergens vinden..
Ik zoek namelijk kartonkleurig papier (ouderwetse look) met afgescheurde randjes of 'oude' randjes als basis voor de kaarten.
Heb jij misschien een website of winkel-tip?
Mijn email adres: miepiej@hotmail.com

Alvast bedank voor het nadenken :-)

Mvgr Juliette van Jolie Jules