Boukjes Workshops!

maandag 2 juni 2014

Embosfolder en glanslaagje

Kon je de glans maar in de foto vangen, vaak zie je op de foto niet hoe mooi de metallic Pan Pastels glanzen... Hieronder zie je wel iets glans in de spetters met Pan Pastel Bronze, maar de hele achtergrond heeft een glanslaag, bewerkt met Pan Pastel Light Gold.


Voor deze kaart heb ik eerst mijn embosfolder bewerkt met Versamark en daarna met een strook papier door de Big Shot gehaald. De verhoogde delen hadden geen Versamark, de diepere achtergrond wel, daar blijft de Pan Pastel beter 'plakken'. Bewerk je achtergrond met Red Iron Oxide Tint 380.8 en daarna met Light Gold 910.5 voor een mooie glanslaag! Gum de hogere delen gedeeltelijk weer licht. Breng Bronze 930.5 aan op je craftsheet, spuit er water bij, neem het op met je kwast en maak spetters door tegen je kwast te tikken. Laat dit drogen.


Onder de border zit een strook gerimpeld zijdepapier, op kleur gebracht met dezelfde kleuren als boven. Ook het hart en het strookje boven kregen die kleur, alleen was het basispapier hier roze, zodat je een andere tint krijgt. De ponsrandjes zijn bewerkt met Viva Inka Gold Silver.


Gebruikte kleuren Pan Pastel:
-Red Iron Oxide Tint 380.8
-Light Gold 910.5
-Bronze 930.5

Andere materialen:
-Embosfolder,
-Tim Holtz mini heart,
-Marianne Design LR0242 Anja's squares,
-Randponsen,
-Viva Inka Gold Silver,
-Parelhartje van Jane,
-Organza lint, tule, touw.

Leuk dat je kwam kijken, tot de volgende keer!

4 opmerkingen:

bolletjelucky.blogspot.com zei

Wat mooi Boukje en zo duidelijk beschreven hoe je het allemaal gemaakt hebt. Complimentjes, lieve groetjes Miranda

Sabine zei

Het is een prachtige kaart met een hele duidelijke uitleg. Liefs sabine

Brendaxx zei

Heel mooi Boukje!

Maartje zei

Wat mooi gedaan!