Boukjes Workshops!

donderdag 2 februari 2017

Mask Art Stencils

Ik vind het helemaal leuk dat ik uitgekozen ben om gastdesigner te zijn voor Dutch Doobadoo! 
 In de komende tijd wil ik je verschillende mogelijkheden laten zien met de Mask Art stencils van Dutch Doobadoo, vandaag een kaart in vrolijke kleuren.

Ik werk de laatste tijd graag met de Gelli plate en de Mask Art stencils zijn daar heel goed bij te gebruiken! Je brengt een paar kleurtjes verf aan op je Gelli plate en drukt je stencil op je Gelli plate. Dan maak je een afdruk op je papier, maar vaak zijn de volgende afdrukken nog leuker om te gebruiken! Hier gebruikte ik gedeelten van het 15 x 15 cm. alfabet in de achtergrond (even in spiegelbeeld op je Gelli plate aanbrengen)


De grote cijfers van de Stencil Art Numbers 2 heb ik ook uit Gelli plate afdrukken gehaald, omgetekend, uitgeknipt en bij de binnenkant de randen geïnkt. In de achtergrond nog met het bloemenmasker kleur van de Neocolor II krijtjes aangebracht met een babydoekje, zo makkelijk, je neemt met een babydoekje wat kleur op van het krijtje en wrijft het door de openingen van je masker!Met wat witte gesso en een creditcard wat strepen aangebracht. De spetters maakte ik met correctievloeistof en de stipjes zette ik met een witte Molotow Marker. De mensen die mijn stijl een beetje kennen, weten dat er bijna altijd een bloemetje op mijn kaarten zit, voor mijn idee is het dan pas af!

Gebruikte stencils van Dutch Doobadoo:
470.715.603 Alfabet:


470.715.005 Flower:


470.715.805 Numbers 2:


Leuk dat je kwam kijken, tot de volgende keer!
Groetjes Boukje.

3 opmerkingen:

Rosina zei

Prachtig kaartje heb je weer gemaakt Boukje...zo mooi gedaan die achtergrond met je gelliplate en die grote nummers staan er zooooo mooi bij...
leuk dat je gevraagd ben als gastdesigner...daar ga je zeker weer mooie creaties voor maken...

groetjes Rosina

Diny zei

Wat ontzettend leuk gedaan Boukje!
Groetjes Diny

Klaske zei

Echt prachtig Boukje! Laat maar lekker wat Gelliplate voorbeelden zien... Kan ik mooi inspiratie en voorpret opdoen voor je workshop!