Boukjes Workshops!

maandag 10 juli 2017

Art Journal Let's Play

Voor deze pagina in mijn Art Journal werkte ik met een opdracht: maak een pagina door te spelen met ballonnen, wees creatief hierbij... De ballon die lek ging, kleurde mooi bij het geheel en kreeg ook een plekje op mijn pagina... Let's Play!


Ik begon op de linkerbladzijde met een ballon te stempelen en stempelde de hele bladzijde vol en zo nu en dan stempelde ik ook op de rechterhelft met de bedoeling die wat cleaner te houden. Je ziet verschillende texturen ontstaan doordat er veel verf aan de ballon zit of, zoals bij de donkerblauwe cirkel rechts goed te zien is, de structuur van het plastic bordje, waar de verf op zat, vind ik leuk!


De kleinere rondjes stempelde ik door eerst met de vingers een rondje verf op de ballon aan te brengen en daarna als 'hart' van de bloem te stempelen. Met Molotow Markers tekende ik lijntjes en stipjes, zwart op de lichte bladzijde, wit op de donkere helft. 


Het was echt lekker spelen en proberen bij deze Art Journal opdracht! Leuk dat je ook even kwam kijken, tot de volgende keer!

6 opmerkingen:

Diny zei

Wat ontzettend leuk Boukje!
Groetjes Diny

Betha Horsmeier-Bouter zei

Prachtig gedaan. Groetjes Betha

Fiona van der Velde zei

wat sjocht dat der leuk ut! Prachtig!

Rosina zei

Mooi kaartje weer Boukje...leuk gedaan met die ballonnen

groetjes Rosina

Maria V zei

Knap hoor zoals je met de materialen en kleuren weet te spelen. Prachtige kaart.

Willy zei

Geweldig mooi!!