Boukjes Workshops!

zaterdag 15 juli 2017

Mandala stempel

Vorige week stonden de Boho stempels in the Spotlight bij Marianne Design, ik ging met de Mandala stempel aan de slag in combinatie met de Gelli plate. Zo hoef je niet de hele stempel te kleuren, maar kun je, door je achtergrond, toch vrolijk gekleurde kaarten maken!


Eerst heb ik Gelli plate afdrukken gemaakt, waarbij ik de stempel op de Gelli plate afdrukte voor ik een print maakte en ook later nog de stempel weer afgedrukt in de achtergrond, dit zie je bij de roze/oranje kaart.


Kies een mooie uitsnede uit je afdruk, de stempel hoeft niet precies in het midden op de kaart te komen, juist zo langs de rand geeft een mooi effect.


Bij deze groene kaart gebruikte ik een Gelli plate print die ik al eerder gemaakt had en stempelde daar de Mandala op. Bij beide kaarten gebruikte ik Molotow Markers en Gelpennen om de stempel nog subtiel mee te bewerken. 


Gebruikte materialen Marianne Design:
-CS0988 Mandala,
-CR1358 Flowerset Sweet,
-JU0937, JU0938 Diamond Gems Pink, Blue

Leuk dat je kwam kijken, tot de volgende keer!

3 opmerkingen:

Kaartenkraam zei

Wat een prachtige kaarten heb je gemaakt. De mandala stempel (niet mandela, dat was de 1e zwarte president van Zuid-Afrika) is supermooi en je kunt er heel veel mee doen.

groetjes van Ank

Maria V zei

Wauw, wat mooi. Achtergrond is zo mooi en de zwarte stempel komt zo heel mooi naar voren. De accessoires maken het af. Fijne zondag.

Betha Horsmeier-Bouter zei

Prachtig Boukje! Groetjes Betha