Boukjes Workshops!

maandag 22 januari 2018

Geboortekaartje als inspiratiebron

Even een update hier... Blijdschap en verdriet liggen zo dicht bij elkaar! Afgelopen 12 januari is mijn vader overleden na een periode in het ziekenhuis sinds Tweede Kerstdag. Een week eerder, op 4 januari mochten we voor het eerst pake en beppe worden van ons eerste kleinkind Boaz. Samen met onze verhuizing en alle perikelen rond ons oude huis hebben we best wel een drukke tijd achter de rug... Toch mogen we ook terugkijken op waardevolle momenten om dankbaar voor te zijn, gedragen door God en Zijn zorg mogen ervaren!

Het geboortekaartje van Boaz heb ik als inspiratie genomen voor het volgende kaartje. Met de driehoekjes van het Pronty stencil maakte ik de achtergrond, zo maar klaar, maar zo'n leuk effect!


Het vosje en de letters zijn van Marianne Design, het stencil is van Pronty.


Met een blending foam sponsje en Distress Ink heb ik een kleurovergang aangebracht, het kaartje gemat op een bijpassende kleur en op een dubbele kaart geplakt.


 Pronty stencil: 470.531.020 Blue Stencil Triangles.

Leuk dat je kwam kijken, tot de volgende keer!

9 opmerkingen:

Eri Kumeling zei

Gecondoleerd met het overlijden van je Vader. Ik wens je heel veel sterkte toe de komende tijd.
Maar ook gefeliciteerd met de geboorte van je kleinzoon Boaz. Je hoort vaak dat verdriet en blijdschap zo dicht bij elkaar liggen. Het is een heel leuk kaartje geworden!
Groetjes, Eri

Antoinette van Schaik zei

Heel veel sterkte met het overlijden van je vader en natuurlijk ook van harte gefeliciteerd met de geboorte van Boaz. En dan nog een verhuizing tussen alles door, dat is een drukke en stressvolle tijd geweest. Geniet van je kleinzoon!

De Hobbyzolder zei

Gecondoleerd met je vader en gefeliciteerd met de geboorte van Boaz. Vreugde en verdriet liggen dichter bij mekaar dan we soms vermoeden.
Het is een héél leuk kaartje geworden met dat vosje!

De Hobbyzolder zei

Gecondoleerd met je vader en gefeliciteerd met de geboorte van Boaz. Vreugde en verdriet liggen dichter bij mekaar dan we soms vermoeden.
Het is een héél leuk kaartje geworden met dat vosje!

Sarah zei

Gecondoleerd met je vader.
Maar voor Boaz maakte je iets heel lief. Veel sterkte nog! X

Rosina zei


Alsnog gecondoleerd met het overlijden van je vader Boukje...
en natuurlijk ook gefeliciteerd met de geboortje van jullie kleinzoon...Geniet daar maar met volle teugen van ..inderdaad zo liggen verdriet en vreugde wel heel dicht bij elkaar...
Je geboortekaartje Boaz is een toppertje...prachtig!!!
Groetjes Rosina

Suzan zei

Gecondoleerd met het overlijden van je vader Boukje, ik wens jou en je familie heel veel sterkte!
En natuurlijk gefeliciteerd met je kleinzoon!!
Groetjes Suzan

Linda Timpers zei

Gecondoleerd met het overlijden van je vader, heel veel sterkte toegewenst, maar ook van harte gefeliciteerd met de geboorte van jullie kleinzoon.
Wat ligt vreugde en verdriet dan dicht bij elkaar.
Geniet maar veel van je kleinzoon, je kaartje is prachtig.

Groetjes Linda.

Betha Horsmeier-Bouter zei

Jeetje wat een rollercoaster van gevoelens! Van harte gecondoleerd met het overlijden van je vader, heel veel sterkte toegewenst en natuurlijk van harte gefeliciteerd met je kleinzoon! Erg leuk kaartje. Groetjes Betha