Boukjes Workshops!

woensdag 4 februari 2009

DDC#10 Sketch it!

Allereerst wil ik iedereen bedanken, die op mij gestemd heeft voor de Slice wedstrijd!!
Bij Page Plans kun je elke dag twee keer (?) je stem uitbrengen op de mooiste layout/kaart voor de Slice wedstrijd. Dat snap ik niet, je kiest toch één keer, dan is het klaar? Volgens mij gaat het er nu om, wie de meeste stemmen kan verzamelen, dus voor mij wordt dat 'm niet... Jammer, maar we zien wel wat het wordt.

Voor de Double Dutch heb ik de opdracht voor #10 gemaakt, deze sketch:Haha, met een beetje fantasie zit de sketch erin, alleen wat andere vormen gebruikt :)


De Magnolia is weer ingekleurd met Ranger distress ink, papier is van Urban Cosmos, Prima Marketing. Ook de andere stempels zijn van Prima Marketing, verder nog splitpennen, geverfd met Paintdabber l.groen, knopen, lintje, postzegel en naaimachine gebruikt.Bedankt weer voor je bezoekje!

5 opmerkingen:

M@risk@ zei

Ik heb al de nodige stemmmen op je uitgebracht, helaas niet genoeg zag ik vandaag. Dit kaartje is weer een plaatje. Leuk dat je gast designer bent bij Hobby Farm. Mooie layout ook hiervoor.

natacha zei

prachtig kaartje
heel leuk dat je gast designer bent voor deze maand bij hobby farm
groetjes natacha

Erica zei

Heel gaaf gedaan Boukje, een mooie kaart! Bedankt weer voor het meespelen ;o)

Groetjes,
Erica

Splashes of Pink and Mint zei

Wauw!!!! Wat een lief kaartje! Heel leuk zo met die postzegel erop! Maar er zitten nog veel meer leuke kleine details op, dat vind ik nou zo knap, op zo'n kleine afmeting zoveel laten zien!

Anoniem zei

Heel mooi kaartje Boukje en idd lekker veel te zien en mooie kleuren,fijne zaterdag,groetjes Joke.