Boukjes Workshops!

vrijdag 13 februari 2009

Magazine 9, layout en twee kaartjes.(nu met link)

Magazine nr.9 is uit! Hier kom je op de site, klik op het magazine. Hij is zo mooi geworden, zeker de moeite waard om eens in te kijken!
Als opdracht kreeg elk DTlid een stempel toegestuurd en een aantal chipboard hartjes. Je moest een layout maken mét stempel en hartjes.
Mijn layout XOXO:De basis is van KI Memories, Black Botania, het bloemenvel is van COLORBOK, de ruitjes zijn van My Mind's Eye.
De randen van het uitgeknipte hart zijn met een schaar gedistressed. Het hart is achter de foto geplakt, met de naaimachine gestikt, maar een gedeelte van het hart laten doorlopen over de foto.Labeltje is gemaakt van een Magnolia stempel.
De hartjes zijn geverfd met Distress Ink en daarna bespoten met Glimmermist.
De vele embellishments maken de layout af.Would you be my Valentine?
Omdat het magazine rond Valentijn zou uitkomen, kon een Valentijnskaartje niet ontbreken. Hiervoor heb ik een lieve Magnoliastempel gebruikt, ingekleurd met Distress Ink. Verder zie je ook hier de hartjes terug en het labeltje :)
Happy Birthday!
'k Heb nog een kaartje gemaakt en deze keer eens geen Magnolia.Het vogelhuisje is een dubbele kaart in de vorm van een vogelhuisje. Het hartje heb ik nu als opening gebruikt voor het vogelhuisje, een doorkijkje naar binnen, waar je de tekst Happy Birthday! (of Happy Bird day?) kunt lezen. Het huisje is bewerkt met de lieve stempels van Inkadinkado en Distress Ink.En ook hier zie je natuurlijk het labeltje weer terug en de bloemetjes en blaadjes van mijn pons.Gezellig dat je weer even langskwam!

3 opmerkingen:

Anoniem zei

Ik dacht eens even een kijkje nemen op je blog.....ben blij dat ik dat gedaan heb!!!
Wat een PRACHTIGE creaties heb je weer geplaatst zeg....echt onwijs mooooooi!!!
Vind de LO echt zooooo mooi!

Groetjes Jacqueline

Margreet zei

Wat heb je weer prachtige dingen gemaakt voor het magazine!!! Geweldig!

Splashes of Pink and Mint zei

Wat een leuke dingen allemaal! en al die kleurtjes....yummie!!!! Je l.o. is echt heel mooi geworden en boordevol details. Je kaarten vind ik ook super, vooral dat vogelhuisje is heel schattig!