Boukjes Workshops!

zaterdag 7 maart 2009

Trust and friends...(twee kaartjes)

Vandaag een paar kaartjes gemaakt en me hierbij laten inspireren door de kaartjes van Peter in de Cards Only. Met een tekststempel stempel je eerst een achtergrond. Met gesso en krantenpapier maak je daarna een afdruk op de kaart. Dit afgewerkt met veel stempels, embellishment en nietjes.

Mijn broer wordt vandaag 50 jaar! Deze kaart heb ik voor hem gemaakt, aan de binnenkant staat: troost je, je bent maar één dag ouder dan gisteren! :)


Omdat ik toch bezig was, gelijk nog maar één gemaakt.Ook hier komt de bloem terug, verder gewerkt met transparant lint en 'say it in Crystals' van Prima Marketing.De voetjes komen uit een transparant, de tekst Friends is op sheet gestempeld en vastgeniet.
Een hele uitdaging voor mij om alleen met zwart te werken. Ik kon het dan ook niet laten om bij allebei een groen takje erbij te doen :)
Leuk dat je weer even langs kwam!
Een goed weekend verder!

4 opmerkingen:

M@risk@ zei

Hoi Boukje, nog bedankt voor je award. Prachtige kaart en idd een mooie techniek met gesso en kranten. Gezellige zondag verder.

Margreet zei

En vond je broer de kaart mooi? Ik vind ze allebei heel erg mooi!!

Anoniem zei

Wow wat een prachtige kaarten weer zeg.......
Jij maakt echt van die prachtige creaties, ik kom hier altijd graag even kijken en doe altijd veel inspiratie op!!
Ga vooral zo door!!!

Groetjes Jacqueline

Splashes of Pink and Mint zei

Jeetje, wat een supergave kaarten, met hele bijzondere details! Apart met dat krantenpapier en gesso. Iets om te onthouden! Bedankt voor je ontzettend leuke award! Ik ben er héél erg blij mee!!!!!!