Boukjes Workshops!

vrijdag 19 februari 2010

Book of Me: mijn gezin

Weer een nieuwe bladzijde voor mijn Book Of Me. Deze keer was het woord Familie, mocht ook je gezin. Een vrij groene bladzijde, want de foto's kwamen het mooist uit op dit papier...Op de kleine labeltjes heb ik de naam en geboortedatum geschreven.
En bij iedere foto heb ik er een label achtergeschoven, waarop ik tekst heb geprint met dingen die bij hen passen.

Jan Wytze:


Evert:


Dinette:


en Jurjen:


En nog even een overzicht tot nu toe, omdat ik toch wel weer rekening moest houden met voorgaande bladzijden...Dan had ik nog een kaartje, maar steeds als ik het hier zie, zie ik dat er nog wat anders moet, dus ik heb de foto's er maar weer afgehaald :) Moet ik eerst weer opnieuw...

Een fijn weekend, leuk dat je weer langskwam! Tot de volgende keer!

7 opmerkingen:

Rianne zei

WAUW!
Hij is ├ęcht mooi!

Maaike zei

Mooi BOM wordt dit Boukje.

Dora zei

Je boek wordt prachtig, echt heel mooi, en zo leuk dat het allemaal wat uitsteekt! Ben heel benieuwd naar dat kaartje...dat probleem heb ik ook met een paar!

Inge zei

Dat wordt echt een heel mooi boek Boukje! Zou ik zelf ook wel een keer aan willen beginnen, als ik een lange vakantie heb ofzo:) En...uh nee, ik ben rechts. Je maakt me wel nieuwsgierig waarom je dacht dat ik links was?!
Groetjes, Inge

Peet zei

Wat ontzettend mooi Boukje!!!

Monique Lokhorst zei

Hallo Boukje,

Ik ben altijd een beetje nieuwsgierig waar iedereen mee bezig is die mijn blog volgt. Vandaar dat ik op jou blog heb rondgesnuffeld. Wat een ontzettend leuk boekje wordt dit. De labels met de teksten vind ik super!

Veel liefs,
Monique.

Manon zei

heel mooi van je gezinnetje!
Groetjes Manon