Boukjes Workshops!

dinsdag 16 februari 2010

Een paar kaartjes...

Afgelopen weekend alvast een paar kaartjes gemaakt. Eén voor mijn zwager die donderdag jarig is en de andere voor mijn broer en schoonzus, die hun trouwdag vieren.

43...Bingo!
De stempelafdruk van Bingo lag al heel lang op mijn bureau en nu zag ik opeens een mogelijkheid om die te gebruiken! De achtergrondstempel mocht ik van Marian gebruiken. Dit was maar een smal stukje, maar 'k vond het eigenlijk wel grappig om zo te gebruiken.


Gebruikte materialen:
Bingostempel Tim Holz, achtergrondstempel van ?,vlinderstempel Cards Only, takje gesneden met de Silhouette, brad van de Action, waar ik het stickertje vervangen heb door bijpassend papier, knoopje, touw, tule.


'Love'
Ook hier de achtergrondstempel gebruikt, dank je wel Marian, je mag wel vaker komen :) De stipjes in de stempel heb ik met de lakmarker goud gemaakt, alleen zie je het effect niet op de foto, zie ik. Het wordt er een beetje chique van.Het bloemetje had ik laatst gehaakt met garen van de kringloopwinkel en lag...nog ergens op mijn bureau (ssst, ik ruim wel eens op hoor, maar ik kan zo slecht iets weggooien, want je weet maar nooit...)


De kraftlook heb ik weer gemaakt met Distress Ink 'Brushed Corduroy'. Het lint is van de Action.Zelfs de achterkant van plaklint hier gebruikt. De dew drops zijn weer bewerkt met de lakmarker.


En dan eindelijk...
Eindelijk lag dan vandaag mijn prijs van de Get Sketchy #18 bij de post! Jippie!! Het mag wel een wereldreis hebben gemaakt, want Bree schreef al dat ze het 21 december (!) op de post had gedaan! ....Ik dacht al dat er wat mis was gegaan, maar het is er toch! Een mini scor-it, een tasje erbij en een envelop-it om enveloppen te maken (een mal) Leuk!

Hé leuk dat je kwam kijken, tot de volgende keer!

9 opmerkingen:

Gea zei

wat een supermooie kaartjes !! en gefeliciteerd met je prijs !

Anneke zei

wat zijn het mooi kaartjes geworden!!

Dora zei

Mooie kaarten die tweede vind ik om te smullen!
En ja post van Canada naar Nederland is heel traag, ik moet vaak melden dat ik de sponsor spullen nog niet heb, grrr. Wel een gave prijs!

Lenet zei

Prachtige kaarten weer Boukje!!
geefeliciteerd met je prijs!

Wiebine zei

Oh, is het eindelijk binnen gekomen, heel veel plezie ermee,
groetjes,
Wiebine

Bizzy @ home zei

Het ziet er weer mooi uit!
Groetjes Renny

Inge zei

Mooie kaartjes weer Boukje! Hou jij ook zo van het kraftpapier? Fijn dat (eindelijk) je prijs in binnengekomen...;) Veel plezier ermee!
Groetjes, Inge

Manon zei

leuk joh die kaartjes! grappig die bingo stempel!

R zei

Superleuke kaartjes!!! En geniet van je prijs!